Клиентите за нас!

Фокусът върху клиентите и постигането на възможно най-голяма полза за тях са изключително важни за нас.

Прочетете какво казват някои от нашите клиенти и се уверете сами.

Доволни сме от навременните доставки, изключителното качество на продуктите HOBAS и от постоянната помощ на строителната площадка."

Фредерик Сега, SADE, Еквадор

Гордеем се, че първият проект с тръби HOBAS с некръгло сечение, се осъществи във Видин. Фирма Станилов препоръчва тръбите HOBAS NC Line и за проекти в други градове. Благодарим на HOBAS за компетентната помощ през всички етапи на проекта."

Пламен Костов, Станилов, България

Доволни сме от работата с продукта. Използвали сме продукти HOBAS и преди и сме в добри взаимоотношения с компанията."

Брендън Типетс, BT Construction, САЩ

Тръбите HOBAS са с висока коравина, което е съществена характеристика при монтаж на големи дълбочини или при наличието на подпочвени води. Напорният тръбопровод HOBAS GRP се доказа като идеалното решение както от икономическа, така и от оперативна гледна точка благодарение на устойчивостта си на корозия и абразия, както и дългия си експлоатационен живот."

Duosch Felix, Caprez Ingenieure AG, Швейцария

Доволни сме от предложеното техническо решение и професионалното сътрудничество с HOBAS. Изборът на профили HOBAS NC Line за рехабилитация на канализацията се оказа правилният."

Уолтър Бергман, EBW Entwässerungsbetrieb der Stadt Würzburg, Германия

HOBAS не просто доставя тръбопроводни системи. Компанията разполага с екип от инженери и техници, ангажирани да осигурят необходимите ви решения от началото на даден проект до неговото успешно завършване."

Côme Forzy, Montaron / Bouygues Group, Франция

Нашата компания инсталира тръби HOBAS над 20 години. Висококачествените продукти са лесни за монтаж, а съдействието от търговския и технически екип е отлично. "

Джени Родригес, Oscar Renda Contracting, Inc., САЩ

В лицето на HOBAS имаме на наша страна солиден и компетентен бизнес партньор за повече от десет години съвместна работа по няколко национални и международни проекти. Ние разчитаме на високото качество на продуктите HOBAS, както и на професионализма и компетентността на целия екип, с който работим заедно, за да намерим оптималните решения за нашите строителни проекти. В лицето на HOBAS откриваме партньор, който споделя на 100% нашите стандарти за високо качество в интерес на клиентите ни."

Улф Михел, Главен Изпълнителен Директор на Michel Bau, Германия

Въпреки трудностите от различно естество, които срещнахме по време на изпълнението на проекта, фирма HOBAS отново доказа, че освен изключително висококачествени продукти, притежава и първокласни консултанти, които бяха с нас по време на целия проект."

Борис Караденчев, Варна, България

Вече съм напълно убеден да използвам тръбопроводите HOBAS по-често. Те са надеждни и лесни за монтаж и прецизността им в завои е невероятна. В началото бях скептичен заради относително малката дебелина на стената на тръбите HOBAS, но те се доказаха като много по-здрави в сравнение с другите материали при монтаж по метода на микротунелиране."

Господин Тангамани, Tactic Engineering Pte. Ltd., Сингапур

Очаквахме да имаме повече проблеми, отколкото всъщност имахме. CC-GRP тръбите на HOBAS улесниха работата повече от очакванията и доставката беше бърза и в срок, както бе обещано. Определено бихме препоръчали този продукт за бъдещи проекти."

Джеф Пейърк, Tyger Excavating, САЩ

Много благодарим на целия екип на HOBAS за професионалната им подкрепа - особено по време на етапите на планиране и монтаж. Горещо препоръчване HOBAS на всеки строител на електроцентрала."

Ото и Верeна Уайлд, Eléctrica San Miguel SpA, Чили

Проектът е огромен успех и летище МакАлън-Милър получи ремонтираната линия една седмица предсрочно. Убедени сме, че успехът на проекта се дължи на използваните продукти HOBAS. Изключително доволни сме както от продукта, така и  от екипа на HOBAS."

Хю Уивър, HNTB, САЩ

Днес получихме последната доставка за този проект и искам да изразя своята благодарност към HOBAS. Получената професионална подкрепа надмина моите очаквания. Поздравления. Congratulations!"

Calin Dobrea, S.C. CALA S.A., Румъния

Дълго време търсихме тръби, които да отговарят на нашите изисквания.След доста проучвания избрахме тръбните системи HOBAS, тъй като те съчетават две основни характеристики, които ни бяха необходими: механичната сила на тръбата за микротунелиране с хидравличните свойства и херметичността на напорната тръба. За да се удовлетворят изисквания, обикновено се използват две различни тръбни системи."

Никола Менегини, Mantovani SpA, Италия

Търсехме висококачествен продукт. HOBAS ни предложи да разгледаме
фабриката във Витерсдорф, където лично се запознахме с процеса на производство и различните методи на тестване и се убедихме със собствените си очи в качеството на продуктите. Първото нещо, което ни впечатли, беше невероятно гладката вътрешна повърхност – подобно нещо не може да се намери при другите производители на тръбопроводи. Нашата електроцентрала е в експлоатация от няколко месеца и вече можем да потвърдим отличната хидравлика и ниските загуби при триене: постигнатата производителност надхвърля очакванията ни."

Давид Гланцер, NockEnergie Glanzer GmbH, Австрия

Представиха ни различни възможности: започвайки от дървен материал през бетон до GRP тръби. Накрая избрахме стъклопластовите тръби на фирма HOBAS, които се монтират лесно и представляват икономически добро решение."

Гебхард Зен, TIWAG-Tiroler Wasserkraft AG, Австрия

Тръбопроводът HOBAS е функционално решение. Почти целият стъклопластов тръбопровод  беше изграден без използването на фитинги. Необходимият радиус беше постигнат чрез ъглови отклонения на тръбите в муфите, както и посредством диагонално срязани тръби, произведени в завода на HOBAS. Експертите на HOBAS ни подкрепиха със съвети и решения по време на цялата фаза на проектиране."

 Кристоф Асте, AAE-EntwicklungsGmbH, Австрия

Тези тръби ще бъдат тук дълго след като нас ни няма. Експлоатацинният им живот е изчислен над 100 години."

Том Стокуел, Macomb County Drain Commission, САЩ