50 години IFAT: Акцент върху профили с некръгло сечение при HOBAS

С интересни мостри и иновативно ноу-хау щандът на HOBAS с номер 241/340 в зала B6 отново ще се превърне в център на експертни дискусии.

Акцентът тази година ще бъде върху профилите с некръгло сечение, които HOBAS произвежда в широка гама от форми и размери, изработени в съответствие с приложението и индивидуалните изисквания на проекта: яйца, хвърчила, челюсти, квадрати; продълговати и с канали за сухо време, с малки диаметри, през които едва може да се пропълзи до диаметри в цял човешки ръст. Профилите HOBAS NC се произвеждат по метода чрез навиване на непрекъснати стъклени нишки и се използват както за рехабилитация, така и за изграждане на нови канализации.

 

На щанда ще бъде представена още високоефективната комбинирана преливна камера за канализационни тръбопроводи HOBAS CSO, а експертите от HOBAS ще бъдат на разположение за въпроси, свързани с цялата продуктова гама на фирмата.

 

Международното изложение IFAT 2016 ще се проведе в дните между 30 май и 3 юни в изложбения център Messe в Мюнхен. Очаква се форумът да привлече повече от 135 000 посетители и над 3 000 изложители от цял свят. Тази година водещото в световен мащаб търговско изложение за иновативни решения и технологии за околната среда отбелязва своя 50-годишен рожден ден и HOBAS, като дългогодишен участник, ще бъде там да поднесе своите поздравления.